1. Rottefella Xplore Off-Track
  SKU 10200398 Pris
  kr 2 399,00
  link

  FOR BEDRE OPPLEVELSE BORTOVER, OPPOVER OG NEDOVER 

  Rottefella Xplore™ er et nytt bindingssystem som gir deg en enda bedre fjellskiopplevelse i all slags terreng. Rottefella Xplore™ Off-track-bindingens rotasjonspunkt er flyttet bakover så nær foten som mulig, for å gi god mobilitet og økt stabilitet ved nedoverkjøring. En bredere kobling mellom sko og binding samt bedre ankelstøtten i skoen optimaliserer stabiliteten. SpringPin™ teknologien gjør det enkelt å gå inn og ut av bindingen, og plasseringen på siden av støvelen gjør at man unngår snøpakking. En 36 mm hælløfter gir mer komfortabel gange i bratt terreng. 

  Les mer
  FLYTTBARHET
  Spesifikasjoner
  Monteringsanvisning
 2. Rottefella Xplore Hard Flex
  SKU 10200399 Pris
  kr 99,00
  link

  FOR BEDRE KONTROLL VED NEDOVERKJØRING

  Flex er en fleksibel pute som gir bøyemotstand og god kontroll på skiene. Bindingen kommer med en allsidig utskiftbar flex, som er designet for å gi en god brukeropplevelse ved gange og nedoverkjøring. Bytt til Rottefella Xplore Hard Flex så får du økt motstand mot skoen og mer kontrollert nedkjøring. Selges i par.

  Les mer
  Spesifikasjoner
  KOMPATIBLE PRODUKTER
 3. Rottefella Xplore Free Pivot plate
  SKU 10200400 Pris
  kr 99,00
  link

  FOR EN LETTERE GANGE OPPOVER

  Flex er en fleksibel pute som gir bøyemotstand og god kontroll på skiene. Bindingen kommer med en allsidig utskiftbar flex, som er designet for å gi en god brukeropplevelse ved gange og nedoverkjøring. Bytt mellom flexene ved å trykke på utløserknappen på siden av bindingen for mer eller mindre bøyemotstand. Bytt til Rottefella Xplore Free Pivot plate for friere rotasjon og mer komfortabel gange i bratt terreng og med pulk. Selges i par.

  Les mer
  Spesifikasjoner
  KOMPATIBLE PRODUKTER
 4. Rottefella Xplore Leash
  SKU 10200401 Pris
  kr 299,00
  link

  FOR FESTING AV SKISTØVEL TIL SKI

  Rottefella Xplore™ er et nytt bindingssystem som gir deg en enda bedre fjellskiopplevelse i all slags terreng. Det sørger for bedre mobilitet ved gange og økt stabilitet ved nedoverkjøring. Fangreimen er en lett håndterbar, driftssikker og funksjonell skistopper til bruk med Rottefella Xplore™.

  Les mer
  Spesifikasjoner
  KOMPATIBLE PRODUKTER
per side